Referencer:

Vendsyssel Kunstmuseum

Beskrivelse af sagen: Tilbygning til Vendsyssel Kunstmuseum. Tilbygningen er et videnscenter for maleren Niels Larsen Stevns og anvendes til formidling af den nyeste forskning omkring Niels Larsen Stevns. Tilbygningen er udført delvist under terræn, således at lysindfaldet i bygningen sker via store ovenlys og lysbånd. Tilbygningen er udført som vandtæt pladsstøbt konstruktion med udvendig isolering og facadepuds. Tilbygningen forbindes til det eksisterende museum via en let pyramidebygning med store glaspartier og kobbertag. Alle installationer er integrerede i vægge og lofter, så der sikres størst mulig fleksibilitet for udstillingerne.

Rådgivningsydelser: Projektering af konstruktioner, el-installationer, belysning, VVS-installationer og ventilation. Fagtilsyn.

Udført år: 2009
Størrelse i m2: 350 m2
Samlet anlægssum: 9,0 mill. kr.
Bygherre: Vendsyssel Kunstmuseum
Arkitekt: Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S
Hovedentreprenør: HP Byg A/S