Nyheder:
Brix & Kamp gi'r en hånd til verdens fattigste


Millioner af mennesker verden over er sendt på flugt af krig, katastrofe og konflikt, men nu får de hjælp fra Hjørring. Brix & Kamp er nemlig blevet erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, der er Danmarks største humanitære organisation.

Der er flere end 40 millioner flygtninge i verden. Mange befinder sig i etablerede flygtningelejre, men endnu flere lever i mindre samfund side om side med lokalbefolkningen, som ofte er meget fattige i forvejen. Når en alvorlig krise opstår og driver mennesker på flugt, er der behov for akut hjælp til så mange som muligt. Mad, vand, tæpper og tøj er helt basale behov, der skal dækkes. Samtidig er der brug for en langsigtet indsats, der sikrer grundlaget for at mennesker kan klare sig selv.

"Vi arbejder i flere end 30 lande og har store hjælpeprogrammer i verdens krigs- og konfliktområder. Det er en krævende opgave, så støtten fra danske virksomheder er enormt vigtig. Uden hjælp fra virksomheder og private støtter var vi ikke i stand til at hjælp så mange mennesker, som vi gør," siger Andreas Kamm, der er generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation og Brix & Kamps aftale med Dansk Flygtningehjælp løber foreløbigt et år. Brix & Kamp opfordrer andre lokale virksomheder i Hjørring til at støtte op om initiativet.