Nyheder:
PR med Kronprinsessen


Direktør Hans Christensen Brix & Kamp Energi deltog sammen med Hendes Kgl. Højhed Kronprinssen i et dansk PR-fremstød i Skt. Petersborg den 8. og 9.oktober 2012. HKH Kronprinssen åbnede en udstilling og hilste bl.a. på Brix & Kamp Energis kunder og samarbejdspartnere fra Pskov regionen ved udstillingen og den efterfølgende reception.

Anledningen til PR fremstødet "Green Denmark - Green Fairytale" er, at Rusland er blevet optaget i verdenshandelsorganisationen WTO. Initiativet bød på flere møder med mulige russiske samarbejdspartnere og kommende kunder.

Bagefter fortsatte direktør Hans Christensen til to regioner i det sibiriske område sammen med handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, der stod i spidsen for et dansk fremstød under overskriften energieffektivitet.

Brix & Kamp Energis direktør ser optimistisk på muligheden for at få yderligere opgaver i Rusland, som en fortsættelse af det arbejde, der foregår i Pskov regionen i form af omlægning af energianlæg fra kul/olie til biomasse. Dette projekt løber frem til udgangen af 2014.