• Ny partner i Brix & Kamp A/S
  • Seatower på Apholmen
  • Rammeaftale med Boligforeningen Ringgården
BRIX & KAMP


Brix & Kamp er en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder med rødder tilbage til 1930´erne.

Vi dækker i dag Nordjylland med kontorer i tre byer, men arbejder i hele Danmark og i udlandet.

Vore knap 50 medarbejderes kompetencer favner bredt: Fra projektering af nybyggeri og renovering af boliger, sygehuse og energianlæg over passivhus-design til tilstandsrapporter.

Helhedsplaner for boligområder og renovering er en af vores spidskompetencer. Hos flere kunder fungerer vi som husrådgiver.

Vi planlægger, projekterer og styrer store og små byggerier. Kunderne er offentlige og private bygherrer.

Værdigrundlag


1. Brix & Kamp sikrer værdi for kunden

Vi vil arbejde for at opfylde kundens behov for komfort, sikkerhed, kommunikation og design. Vi vil arbejde på at blive den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi vil tilbyde og levere den gode service, de bedste råd og de bedste løsninger.

2. Brix & Kamp er også fremtidens virksomhed
Vi vil arbejde for til stadighed at udvikle vor virksomhed og kompetencer indenfor viden, produkter og design. Som virksomhed vil vi arbejde med innovation og fornyelse såvel internt som eksternt.

3. Brix & Kamps medarbejdere skaber resultaterne
Vi vil skabe resultater ved effektivt samarbejde og ved at have klare mål. Vi ser det som en styrke, at vi alle komplementerer hinanden med mulighed for individualitet og udvikling.

4. Brix & Kamp vil tage ansvar
Vi vil være en samfundsmæssig ansvarlig virksomhed, der handler respektabelt og i overensstemmelse med anerkendte kodeks i alle forhold. Vi ser en særlig opgave i at forsøge at leve op til de krav, som omverdenen måtte stille til virksomheden indenfor især miljø, sikkerhed og medarbejderforhold.

Klik her for at læse vores databeskyttelsespolitik